Keittoa, smoothieta ja vettä


Neljäs päivä vähäkalorisella dieetillä ja olo on ihanan kevyt. Ei närästä, ei turvota. Mihin niitä turvotusta vähentäviä jogurtteja ja närästyslääkkeitä tarvitaan, kun oikeastaan tarvitsi vain vähentää syömisiään – ja miettiä mitä syö.

Allevon ohjeen mukaan heidän keittonsa ja pirtelönsä viisi kertaa päivässä pitäisi riittää. Lisäksi saisi nauttia vain vettä tai vähäkalorisia juomia. Näin hullu en ole. Päivittäin olen syönyt kasviksia, joko tuoreita tai pakasteita. Lisäksi tyttäreni kehitti ihanan smoothien, jonka teemme heti aamulla.

2 banaania
2 persikkaa
iso kourallinen mansikoita
noin 3-4 dl vähäkalorista mansikkakeittoa

Pilko hedelmät ja mansikat. Laita sekoittimeen lopuksi mansikkakeitto ja anna mennä. Smoothie on ihanan raikas ja hyvänmakuinen.

Allevolta löysin peruna-purjokeiton, jota pystyn syömään. Aluksi minun oli hirveä nälkä. Heikotti kovasti ja päätä särki. Näitä oireita ei enää ole, elimistöni on kai tottunut vähempään ravintoon. Juon paljon vettä, sillä tähän dieettiin liittyy jatkuva jano.

Eilen kaivoin vanhan, pölyisen ja ikivanhan mekaanisen vaa’an esille ja punnitsin itseni. Ylipainoa on noin 10 kiloa. Toivon tämän vähäkalorisen dieetin toimivan todellisena kick-startina, innostavana lähtölaukauksena pysyvään painonpudotukseen ja ruokailutottumusten muutokseen. Olisi niin mukavaa olla hoikempi!

Kommentit