0 % käytettävissä

Tänään on ollut niitä päiviä, jolloin rutiinit ovat poissa. Usein sellainen on tervetullutta vaihtelua. En silti sanoisi kivaksi vaihteluksi läppärin sammumista, koska se ei ilmoituksensa mukaan saa riittävästi virtaa. On se toki verkkovirrassa, joten jossakin on vikaa. Muut sähkölaitteet, jopa samassa pistorasiassa olevat, toimivat moitteettomasti.

Vika lienee läppärissäni. Kesällä siitä putsattiin pölyt pois 80 euron hintaan. Akku lienee niin sanotusti paskana. Se ei ole viikkoihin latautunut ja nyt sitten ilmoittaa, että 0 % käytettävissä ja kehottaa vaihtamaan akun. Mullahan niitä täällä kotona on vain odottamassa tällaista ilmoitusta.

Vai olisiko sittenkin parempi ostaa uusi läppäri?

Kommentit

Millan sanoi…
Voi kelmi, sitä konetta. Minä ainakin ajautuisin paniikin partaalle, jos nettiyhteys yhtäkkiä riistettäisiin. En toki asiaa hyvin tunne, mutta kuvittelisin, että se uuden akun ostaminen tulee niin kalliiksi, että ennemmin kannattaa hankkia kokonaan uusi läppäri.
Anonyymi sanoi…
tarviitko akkua, jos kerran käytät konetta verkkovirralla?
Päivi sanoi…
Hei Anonyymi, koneeni ei lataa akkua. En ole keksinyt/löytänyt keinoa, millä sen saisin tapahtumaan. Tyhjällä akulla kone ei toimi.

Millan, en ole vielä selvittänyt, onko edes myynnissä 2,5 vuotiaalla läppärille akkuja, saati sitten, mitä ne maksavat. Paljon mukavampaa on katsella uusia läppäreitä ja uskoa, että hyvä ja kohtuuhintainen osuu kohdalle. Ja myös rahat sen ostoa varten.