Päiväkävelyllä ja Käsilaukku

Kesälomalla, yhtäkkiä, perustin toisen blogin. Blogin nimeksi tuli ensimmäinen mieleeni tullut sana Käsilaukku. Samalla tavalla tavoitteeni oli kirjoittaa sinne, mitä kulloinkin, sitä sun tätä, pohtimatta mitään asiaa pitkään tai vakavasti. Pinnallista tai vähäistä tekstisisältöä ajattelin syventää ja laajentaa valokuvien avulla.

Turistina elämässä :)

Näiden hienojen tavoitteiden lisäksi halusin ottaa selvää, millaisia ovat Bloggerin sivumallit ”Dynaamiset näkymät.” Näyttiväthän ne hienoilta ja monipuolisilta blogissani, niin kauan kuin pysyin kirjautuneena bloggeriin. Kommentointimahdollisuutta en saanut näkyviin lainkaan enkä osannut muutenkaan muokata mallia enemmän mieleisekseni. Muutaman bloggauksen jälkeen päätin luopua ”Dynaamisistä näkymistä” ja palata Bloggerin tutumpiin sivumalleihin.

Sain Käsilaukun näyttämään mieleiseltäni. Innostuin muokkaamaan lisää ja myös Päiväkävelyllä sai muuttua. Suurin muutos on otsikkokuvasta luopuminen, sillä huomasin sen vievän turhaan tilaa itse tekstilta. Vanha tuttu kuva kissatuuliviiristä tervehtii nyt lukijaa oikeassa palkissa.

Mitään roolijakoa en mielessäni ole kahden blogin välillä vielä tehnyt. Ja ensimmäiset aatokset tehdä mahdollisimman kevyt blogi nimeltä Käsilaukku tuntuvat nyt kummallislta. Toki kevyen kirjoittamisen koulu tekisi minulle hyvää, mutta kuten mainoksessa sanotaan ”et voi olla tosissasi”. En sellaiseen taida pystyä.


Varmaa on, että vastaisuudessa aion kirjoittaa kumpaakin blogia ja viitata toisessa blogissa oleviin juttuihin. Varmaa on ehkä sekin, että Päiväkävelyllä ja Käsilaukku alkavat ajan myötä muistuttaa toisiaan. Siinä vaiheessa voi sitten miettiä, mihin tarvitsen kaksi blogia, mutta se on sen ajan murhe.

Keveästi, ilmavasti, yhä korkeammalle. Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa 15.7.2013,

Käsilaukun sisältöön voi tutustua mm. oikeassa palkissa olevan "Muuta ajateltavaa" -blogiluettelon kautta. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

Kommentit

Celia sanoi…
Linkki Käsilaukkuun ei toimi. Onkohan siinä oikea osoite?
Päivi Erkkilä sanoi…
Hyvä kun kerroit, Celia!

Korjasin linki ja nyt sen pitäisi toimia :)