Olisiko se tässä?

Huomenna Osloon katsomaan asuntoja! Tai ainakin yhtä.

Laitoin sähköpostia kuudesta asuntoilmoituksesta, mutta tähän mennessä olen saanut vastauksen vain yhdestä. Kyseessä on norjalaisten kovasti suosima kimppakämppä. Isossa 130 neliön asunnossa asuu kolme 20-21 –vuotiasta miestä, jotka opiskelevat lakia, politiikantutkimusta ja historiaa. Kuulostaa hyvältä.

Vuokrattava kalustettu huone on pieni, sinne mahtuu ilmoituksen mukaan sängyn lisäksi vaikkapa hylly cdeitä ja dvdeitä varten. En halua ajatella stereotyyppisesti, mutta kuvittelen, että vastaavassa tilanteessa nainen olisi maininnut vaatteiden säilytyksestä jotain. Vuokra on edullinen verrattuna Oslon hintatasoon.

Ajatus tyttärestäni asumassa kolmen ikäisensä pojan kanssa miellyttää minua. Ilmeisesti jo toista opintovuotta aloittavina he voisivat opastaa tytärtäni, toimia eräänlaisina mentoreina Oslon yliopistoon.

Toivottavasti käy hyvin!

Kommentit

Millan sanoi…
Pidän peukkuja :)
Annikki sanoi…
Onnea matkaan!

voi elämä, miten väärin minä luin sen sinun sähköpostiosoitteen ja vielä moneen kertaan: luin että "paivi.k-ERKKILAATTAMERKKI-gmail"
ja ihmettelin, että erkkilaattamerkki, siinäpä hassu sana miukumaukulle - joku on aatellut että se on erkin laatan eli oksennuksen näköinen merkki ja nyt se on netissä levinnyt. Täysin loogista. Pienikään epäilys ei mielessä käynyt, lallalaa.
Tuija sanoi…
Toivotaan, että se on siinä. Onnea!
tiinakoo sanoi…
onnistuu ihan varmasti - itsekin olen asunut noin kaksikymppisenä noin viiden pojan kanssa; yksi tosin oli poikaystävä, yksi alkkis keski-ikäinen jne. Haittaa oli vain jos oli allerginen tyhjille pulloille, pölylle, rasvaisille lihiksille yms. Luulen, että nuoret näinä aikoina ovat paljon siistimpiä ja kunnollisimipia kuin joskus 80-luvulla :)