Vain yhteen asiaan olen kyllästynyt

Rakkaat Päiväkävelyllä kävelevät.

Olen vähentänyt läppärin käyttöä töiden jälkeen. Kyse ei ole mistään periaatteesta tai äkillisestä kyllästymisestä nettiin tai kirjoittamiseen. Tosin olen kyllästynyt yhteen asiaan: kuukausia kestäneeseen kipuun sormissa ja sormien nivelissä.

Kuvittelen kipujen vähenevän, jos naputtelen vähemmän läppärin näppäimiä. Viime viikolla kävin valittamassa kipujani lääkärille. Hän määräsi laboratoriokokeisiin ja tulehduskipulääkettä, joka myös reumalääkkeenä tunnetaan.

En ole vielä vakuuttunut lääkkeen tehosta. Ehkä vaikutus alkaa tuntua vasta parin viikon päästä. Laboratoriokokeiden tulokset eivät ole vielä tulleet. Monella sukuni naisella on reuma. Silti toivon tämän olevan jotain muuta, parannettavissa olevaa.

Olen lukenut kirjahyllyjeni lukemattomia kirjoja. Katsonut dokumentteja, elokuvia ja kerran jopa siivosin.

Viikonlopulla, seuraavana tai sitten joskus, palaan kirjahyllyni L-kirjaimeen.

Kommentit

Sooloilija sanoi…
Minulla sama vaiva. Herään jopa öisin kun sormissa on puutumista ja tikkuilua.

(Suosittelisin, että pyytäisit cts-tutkimusta, se paljastaisi onko esim. rannekanavaoireyhtymää tai sen alkua. Ja jos se ei paljasta mitään niin sitten käsien enmg-tutkimusta eli hermoratatutkimusta. Juu, työskentelen paikassa, jossa tehdään näitä tutkimuksia).
Päivi sanoi…
Kiitos vinkistä, Sooloilija! Näin teen.
Anonyymi sanoi…
oi, mulla on käynyt ihan päinvastoin! Olen uponnut fandomiin, minkä seurauksena tv ja kirjat on jääneet ihan taka-alalle ja läppäri on kaikki kaikessa!
Päivi sanoi…
Kyllä minullekin läppäri on ollut kaikki kaikessa. Kun on ollut pakko vähentää läppärillä oloa, on lukeminen osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi.