Lippu kirjamessuille ja sateenvarjo

Tänään selvisi se, että yksi kirjamessulippu vastaa yhtä sateenvarjoa.

Kävin aamulla hakemassa Suomalaisesta kirjakaupasta lipun Helsingin kirjamessuille. Samalla reissulla kävin kaupassa. Unohdin hetkeksi sateenvarjoni kassan päätyyn, jossa ostokset pakataan. Huomasin sateenvarjon puuttumisen melkein heti. Mutta ei sitä enää missään ollut. Ymmärrän, ulkona satoi, eikä sateenvarjoni ollut mikään design-tuote. Joku saattoi peräti ajatella, että olin hylännyt sateenvarjoni tarkoituksella.

Kallis sateenvarjo katoaa ja menee rikki ja sekös vasta harmittaa. Kuvien Hello Kitty –sateenvarjon ostin muutama vuosi sitten tyttärelleni. Se oli kallis, mutta silloin oli hätätilanne. Sateenvarjo osoittautui hyväksi, mutta rikki sekin meni. Putosi pöydältä, jolloin kädensija ja sateenvarjon nuppi murskautuivat sirpaleiksi. Sen jälkeen se on ollut kaapissa, koska en ole hennonnut heittää kaunista ja kallista sateenvarjoa pois.

Onneksi en, sillä aion käyttää sitä siihen asti kunnes ostan seuraavan 5-10 euron sateenvarjon.

Oskun lempisateenvarjo.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Harjukaupungin salakäytävissä mua suuresti ihastutti se päähenkilön sateenvarjoharrastus. Ja mikä mukavinta, se kadotti niitä siihen tahtiin että aina sai olla ostamassa uusia!
t. minna
Päivi sanoi…
Ja miten hienoja sateenvarjoja Olli ostikaan!