Mieleni minun tekevi


Aloitan tänään viikon loman. En aio matkustaa, enkä tehdä mitään erityistä. Nukun, luen, katson tv:tä ja Supernaturalia, syön kevyesti ja teen pitkiä päiväkävelyjä. Loman odotetuimpia hetkiä ovat Kolmannen Naisen keikka Tavastialla ja sisaren synttärit Halloweenina. Ei hän sille voi mitään, että on syntynyt lokakuun viimeinen päivä.

Loma alkaa perjantain tyyliin Painonvartijoiden tiloissa viikkopunnituksessa ja tietoiskussa. Tänään aiheena on unen määrä. Toivottavasti pysyn hereillä. Tiedän, mitä liian vähäinen nukkuminen tekee painon vartioinnille. Olen tiennyt sen vuosia. Näläntunteen kontrolli heikkenee väsyneenä. Väsyneenä en jaksa ajatella, mitä syön. Makeaa tekee mieli enemmän kuin olisi hyväksi. Väsyneenä syön pysyäkseni hereillä. Toki silloinkin näkkileipä vähärasvaisella juustolla ja tomaatilla maistuu, mutta sen lisäksi olisi kiva saada vielä jotain.

Tällä viikolla olen antanut väsymykselle periksi. Olen syönyt suklaata ja muuta hyvää. En usko vaa'an lukeman kertovan tänään laihtumisesta. Onneksi ainut laihtumisen aikatauluni on tavoite viiden vuoden aikana oppia terveelliset ruokatottumukset.

Huomenna tai sunnuntaina menen kirjamessuille, tai sitten molempina päivinä. Hyvä loma tiedossa.

Kommentit

Nattuli sanoi…
Kuulostaa kyllä hyvältä suunnitelmalta lomalle. Nyt ei edes ole vielä edes liian kylmä ja voi rauhassa tehdä pidempiäkin kävelyitä ilman kymmentä kerrosta villaa ja toppaliivejä.
Kootut viihdeuutiset- Kookas.fi