Bad Things

Yleensä lainaan cd:t kirjastosta ja lataan ne koneelle ja kännykkään. Mutta aina se ei toimi näin. Toisinaan ihastun johonkin musiikkiin, bändiin, albumiin tai kappaleeseen niin, että minun on se saatava. Näin kävi Kwanin The Die is Cast -albumin kohdalla, samoin kävi Coldplayn A Rush of Blood to the Headin kanssa. Kävelin Anttilan TopTeniin ja ostin levyt. Eri aikaan toki. Molemmilla kerroilla matka kotiin kesti tuskastuttavan kauan.

Nyt halusin vain yhden biisin. Albumi, jolla biisi on, oli lainassa, ja halusin biisin heti. Kyse on True Bloodin 1. tuotantokauden tunnarina soivasta Jace Everettin kappaleesta Bad Things. Olen lumoutunut tästä kappaleesta ja voisin kuunnella tätä replayna loputtomiin. True Bloodin lisäksi olen ihastellut Bad Thingsiä YouTubessa. Se vaan ei pitemmän päälle riittänyt. Pakko saada, halusin sen myös kännykkään soittoääneksi.

En tiedä, mistä biisejä saisi netistä ladattua ilmaiseksi. Maksua vastaan musiikkia voi ladata monestakin paikasta. Minä valitsin ensimmäisen vastaan tulleen eli netanttila.com/downloadin. Haluamani kappale maksoi jotain 1,85 euroa.

Nyt voin kuunnella Bad Thingsiä työ- ja kotikoneella sekä kummankin kännykän mp3:n kautta. Työpuhelimeen laitoin sen soittoääneksi. Ihanaa.

"

Kommentit