26. huhtikuuta 2009

Huomenna Tukholmaan!

Lähden huomenna tyttäreni kanssa Tukholmaan ja palaamme keskiviikkona - laivalla. Olisimme lentäneet, jos olisin saanut Blue1:n mainostamat 51 €:n liput. Laivamatkustus ei ole mieluisinta ajankäyttöä mitä tiedän, mutta odotan silti innolla matkaamme. Edellinen Tukholman reissumme oli oikein onnistunut, samoin kesäinen Tallinnan-reissumme. Sitä paitsi tyttäreni on täysi-ikäinen.

Päätimme yhteisestä matkasta syksyllä. Tunsimme tarvitsevamme ja ennen kaikkea ansaitsevamme matkan pois tästä paikasta (ja jos mahdollista, tästä ajasta). Onneksi tilanne ei ole raskas kuten oli syksyllä. Tyttäreni on nykyään tasapainoinen. Hän ei tarvitse enää lääkettä ahdistukseen ja unikin tulee ilman lääkettä. Ylioppilaskirjoitukset ovat takana ja tulevaisuus on edessä.

Tukholmassa aiomme shoppailla. Tyttärelle ylioppilasmekko ja minulle kaikkea kivaa. Netistä olemme tsekanneet Tukholman ostospaikkoja ja niitä onkin paljon. Jos kuitenkaan ylioppilasmekkoa ei löydy, niin ei maailma siihen kaadu. Onhan tässä vielä runsas kuukausi aikaa.

Meille tulee tosi upea matka!

Ei kommentteja: