Poikkeavia unia

En ole tupakoinut. Mieli on tehnyt kovasti – niin alkoholin kera kuin ilman. Kovassa tupakanhimossa olen onnistunut olemaan ilman, koska yksikin tupakka veisi pohjan tupakoinnin lopettamiselle.

Champixin sivuoireena olevat poikkeavat unet ovat olleet hyvin erilaisia kuin kesällä 2007. Silloin näin vain hauskoja unia. Nyt näen enimmäkseen painajaisia. Kumma kyllä, jo kaksi unta hämähäkeistä. Jälkimmäisessä hämähäkit muistuttivat enemmänkin hämähäkinkaltaisia robotteja Minority Reportin tyyliin.

Viime yön unessa oli kesä ja kaikkien puolueiden poliittinen tilaisuus puistossa. Puolueiden tarkoitus oli kehua itseään, olikohan EU-vaalit tulossa? Tilaisuuden varsinaisena tavoitteena oli kuitenkin olla perussuomalaisten voimannäytös. Olin ilman seuraa puistossa, kiertelin ja katselin alueella. Näin hyvin rakkaan ihmisen, menin hänen luokseen ja yhdessä kuuntelimme puhujia. Puheet eivät olleet inspiroivia, sen sijaan huomasimme toisemme hyvin inspiroiviksi. Suutelimme autuaina pitkään. Perussuomalaisten edustaja puhui viimeisenä. Hän kuitenkin epäonnistui täydellisesti ja tilaisuudesta tulikin farssi perussuomalaisten osalta. Näytti siltä, että tilaisuuden saama käänne miellytti kaikkia muita paitsi perussuomalaisia.

Ilman Champixia en politiikasta uneksisi. Tässä unessa oli kuitenkin voimakas onnen ja rakkauden tunne ja siitä jäi hyvä fiilis.

Kommentit