Jätän kevätsiivouksen väliin

Pääsiäisen aikana on hyvä tehdä kevätsiivous. Tai siivota ylipäätään, joskushan se on tehtävä. En pidä siivoamisesta, mutta pitkinä lomapäivinä kodin siivottomuus alkaa näyttää sietämättömältä.

Aloitin eilen lakaisemalla tavallisella lattiaharjalla lattiat. Perinteiseen menetelmään oli pakko turvautua, sillä mikä tahansa pölynimuri olisi mennyt tukkoon siitä villakoirien, kissankarvojen ja pitkien hiusten määrästä. Toisaalta, kaapissa ei ollut yhtään pölypussia.

Tänään oli tarkoitus jatkaa imuroimalla matot ja lattiat. Sen jälkeen olisin voinut vaikka pestä lattiat ja pyyhkiä pölyt. Kaikkea sitä voi haaveilla tekevänsä. En löytänyt mistään liikkeestä imuriini sopivia pölypusseja. Tarkoittaako tämä sitä, että minun täytyy ostaa uusi pölynimuri täysin toimivan tilalle sen takia, että siihen ei saa pölypusseja? Kuulostaa hölmöltä.

(Videonauhurien puhdistuskasetteja en ole nähnyt vuosiin.)

Kävin Voltan sivuilla ja siellä kerrottiin jostakin S-bagista, jonka pitäisi sopia useimpiin Voltan imurimalleihin. Maksanee maltaita, mutta kai minä sellaisen hankin mieluummin kuin uuden imurin. Tähän siivoamisrupeamaan se ei ehdi. Ehkä jätän kevätsiivouksen väliin ja siirryn suoraan kesäsiivoukseen.

Kommentit

Tuija sanoi…
Hyvä, hyvä! Siivous voi aina odottaa.
antero sanoi…
Hei, saanko antaa ilmaisen neuvon, jos ja kun ostat uuden imurin osta pölypussiton, tyhjennys käy kätevästi,pölylaatikon osat voi pestä, ei tunkkaista hajua itselläni ollut noin kaksi vuotta suosittelen.
Päivi sanoi…
Kiitos vinkistä, Antero!