Onneksi on Torchwood

Yle2 näyttää Torchwoodin kakkoskautta keskiviikkoiltaisin. Esitysaika on kahdentoista paikkeilla.

Luultavasti katson tämän taas – ties kuinka monennen kerran. Kaikki kolmen tuotantokauden Torchwoodit löytyvät digiboksini sisuksista, ruotsiksi tekstitettyinä. Torchwoodissa puhutaan paljon ja nopeasti Cardiffin murteella. Siksi joskus en aivan kaikkea ole ymmärtänyt eikä ruotsinkielinen tekstitys paljoa auta. Sitä kun ei ehdi lukea. Jos vaan digiboksiin mahtuu, tallennan tämän kakkoskauden uudestaan.

Ei uskoisi, että olen jossain asiassa näin kärsivällinen. Jaksan odottaa viikon seuraavaa jaksoa. Kestän jopa mainokset, jotka ikävästi pilkkovat mm. Flashforwardin ja Lostin. Dvd:t ostan sitten joskus myöhemmin.
Hyllyyni on päätynyt vain muutaman sarjan dvd:t. Näitä ovat:
Kun aikansa odottaa tv-sarjan ilmestymistä Suomessa dvd:nä, saattaa kiinnostus sarjaan hiipua. Näin kävi Heroesin kohdalla. Tällä hetkellä odotan True Bloodin kakkoskauden ja Supernaturalin neloskauden ilmestymistä dvd:nä. Ja ehdottomasti odotan Torchwoodia ja Dr. Whota!

Torchwood voisi nyt vaikka tullakin Suomen markkinoille. Kapteeni Jack Harknessia näyttelevä John Barrowmanilla on pahiksen rooli Täydellisissä naisissa. Uskon hänen charminsa purevan myös siinä roolissa ja synnyttävän halun nähdä lisää John Barrowmania.

Tänään on ollut ikävä päivä. Onneksi on Torchwood!

Kommentit

Anzi sanoi…
Jaahas, vai että tulee Torchwood telkkarista taas. Hyvin on YLE taas mainostanut. Tosin YLE nyt ei koskaan mainosta ohjelmiaan.

Supernaturalin neljäs kausi on ollut jo kauan saatavilla nettikaupoista, esim. Amazonista ja Play.com:sta. Minä ostin oman Blu-Ray boksini Amazonista alle 20 € hintaan.
Millan sanoi…
Minä olen yhtä innoissani tästä uusintakierroksesta. Pidin myös tavattomasti Buffysta ja Angelista. Molemmat löytyvät bokseina kirjahyllystä :)
Tuija sanoi…
Minäkin olen Torchwoodia vähän BBC:ltä seurannut, mutta John Barrowman on minun makuuni vähän liian makea.
Uusi Dr Who on nyt muutaman viikon saanut näyttää taitojaan ja Matt Smith tuntuu sopivan rooliin oikein hyvin. Tykkäsin kyllä edellisestäkin, ilkikurisesta David Tennantista.