Tästä se alkaa

Lupailin aikaisemmin, että aloitan juoksemisen. Ainakin itseni siitä vakuutin.

Tänään ostin elämäni ensimmäiset juoksukengät. Mallin nimi on Nike Air Citius 2+ MSL Ladies Running Shoe. Kengät tuntuivat jalassani hyviltä.


Ostin myös farkkuja paremmin juoksemiseen sopivat housut ja juoksusukat. Vielä on hakusessa takki. Pitkä talvitakki yllä ei voi juosta. Kevyempää takkia minulle ei ole. Olen ilmeisesti laiminlyönyt urheilullisten vaatteiden hankinnan.

Vaatekaupoissa kiertely ei ole lempipuuhaani, siksi minulla ei ole paljon muitakaan vaatteita. Useimmiten jätän kiertelemättä, jätän ostamatta ja pidän vanhoja vaatteita riekaleiksi asti.

Tarkoituksena on, että käyn juoksemassa yhdessä tyttäreni kanssa. Tänään emme yhteistä harrastustamme aloita, olemme kumpikin liian väsyneitä siihen. Mutta huomenna juoksemme niin, että kaupunki pyörähtää ympäri.

Kommentit

Sisyfos Kivi sanoi…
Onneksi olkoon mainion valinnan puolesta! Itse olen juossut yli 20 vuotta, enkä lenkin jälkeen ole koskaan katunut!

Aloita kuitenkin maltilla, etteivät väsymys ja jalkojen kipeyminen tapa intoa heti alkuunsa! Vähän kerrassaan hyvä tulee!
beettiska sanoi…
En ole pystynyt 9 vuoteen juoksemaan askeltakaan tapaturman vuoksi. Hyvä kun kävelemään pääsee...Unta kyllä näen juoksemisesta.
Päivi sanoi…
Uskon, Beettiska, että ikävöit toisinaan juoksemista.

Sisyfos Kivi, luullakseni tulen nauttimaan juoksemisesta. Tänään en kuitenkaan vesisateeseen uskaltanut lähteä. Huomiseksi on myös luvattu sadetta, mutta kai siinä jokin tauko on, että pääsen juoksemaan.

Kuntoni ei ahkerasta kävelystä huolimatta ole hääppöinen, joten se pitänee alun hyvinkin maltillisena.